RPM focused Customer Success Manager - Stockholm - Sweden Eloqua User Group

Vi söker nu nya medarbetare inom området Marketing Automation (MA), Inbound Marketing och RevenuePerformance Management (RPM). Alla erfarenheter från MA systemet Oracle Eloqua värderas högt. En god förståelse för den digitala marknaden samt erfarenhet från konsultverksamhet inom det digitala området är meriterande. På Leadteq jobbar vi med det som vi kallar Revenue Marketing, digital marknadsföring som leder till mätbara affärsresultat. Vi kombinerar Content Marketing, principerna från Inbound Marketing och teknik baserad på Marketing Automation. Vår huvudsakliga tekniska plattform är Oracle Eloqua, det ledande systemet inom Marketing Automation. Några av våra största kunder är Meda, Tetra Pak, Klarna, och Trend Micro. Ta chansen att förstärka ett grymt team med skarpa digitala marknadsförare. Just nu finns vi i Stockholm, Malmö samt i Frankfurt. Nedanstående positioner tillsätts i Stockholm. RPM focused Customer Success ManagerTill vårt Stockholmskontor söker vi nu en Customer Success Manager med ett starkt fokus på Return on Investment och Revenue Performance Management (ROI/RPM). Denna person kommer att ansvara för ett eget kundteam, men kommer även att ansvara för våra ROI-strategier, metoder och verktyg. Som en viktig medlem av vårt konsultteam kommer du att arbeta direkt med kunderna för att förstå deras behov. Du kommer att delta i projekt samt designa och konfigurera logiska datamodeller och dashboards för att visa på mätbara resultat. Rätt kandidat för denna position är kundorienterad med god kommunikationsförmåga. Du måste också kunna visa djupa tekniska kunskaper och tydligt kunna kommunicera tekniska ämnen till en icke-teknisk publik. Denna roll passar dig som trivs i en analytisk och rådgivande roll. Du gillar både människor och siffror! Ansvarsområden     Leda och utveckla kunden i deras MA projekt    Utveckla en kunds framgång i linje med verksamhetens affärsstrategi    Visa och utveckla nyttan av Leadteqs insats med tydliga, utvalda KPI:er (RPM, ROI)    Ta fram rätt verktyg för dataanalys, statistik och BI.    Koordinera och samarbeta med de övriga medlemmarna i ditt kundteam Erfarenhet     3+ års erfarenhet av IT-konsulttjänster; business intelligence och data-visualisering    Erfarenhet av att hantera projektbudgetar, omfattning, resurser, frågor och tidplaner    Förmåga att snabbt lära dig tekniska färdigheter relevanta för MA implementeringar    Förmåga att hantera kundrelationer och skapa förtroende    Erfarenhet av molnlösningar / SaaS-plattformar (t.ex. Salesforce.com, Marketo, NetSuite, Eloqua, MS CRM, Google, etc.), reklamplattformar, och sociala plattformar (t.ex. Facebook, Twitter, etc)    Relevant akademisk utbildning    Ca 20% av jobbet kan bli på plats hos kund Sök jobbet via LinkedIn här!

Related

Oracle License Management kursus med rabat

Securigo tilbyder i samarbejde med ITAMOrg og B.lay et 1-dags kursus i styring af Oracle-licenser. Kurset dækker de centrale elementer i Oracle-licensering, herunder database-teknologi, applikationer og anvendelsesrettigheder. Det er rettet mod alle medarbejdere, som har berøring med Oracle – fra IT-chefer, IT-arkitekter og database-administratorer til indkøbere, vendor managers og sikkerhedschefer.Som DOUG-medlem får du 10% rabat – oplys at du er DOUG-medlem ved tilmeldingen.Læs mere om kurset her.

Happy New Year - internationalization

Feliz Ano Novo
Happy New Year
Nao Mubbarak
Gelukkige nuwe jaar
Gezuar Vitin e Ri
Antum salimoun
Shuvo Nabo Barsho
������� ���� ������(pronounced "Chestita Nova Godina")
Chu Shen Tan
Pace e Salute
Blwyddyn Newydd Dda
Scastny Novy Rok
Godt Nyt�r
GELUKKIG NIEUWJAAR!
Kiortame pivdluaritlo
Head uut aastat!
Onnellista Uutta Vuotta
Bonne Annee
Bliadhna mhath ur
Prosit Neujahr
Kenourios Chronos
Hauoli Makahiki Hou
L'Shannah Tovah
Nahi varsh ka shub kamna
Boldog �j vet k�v nok!
Selamat Tahun Baru
Sanah Jadidah
Bliain nua fe mhaise dhuit
Felice anno nuovo
Hosa Varushadha Shubhashayagalu
SOMWAKA OMOYIA OMUYA
Sua Sdei tfnam tmei
Sabai dee pee mai
Nawa Barsha ko Shuvakamana
Godt Nytt�r
Nupela yia i go long yu
Manigong Bagong Taon
Szczesliwego Nowego Roku
Nave sal di mubarak
AN NOU FERICIT
S Novim Godom
Sretna nova godina
Nayou Saal Mubbarak Hoje
Subha Aluth Awrudhak Vewa
A stastlivy Novy Rok
Iyo Sanad Cusub Oo Fiican!
Feliz Ano ~Nuevo
Heri Za Mwaka Mpya�
GOTT NYTT �R! /Gott nytt �r!
Warsa Enggal
Eniya Puthandu Nalvazhthukkal
Noothana samvatsara shubhakankshalu
Sawadee Pee Mai
Yiliniz Kutlu Olsun
Shchastlyvoho Novoho Roku
Naya Saal Mubbarak Ho
Chuc Mung Tan Nien 
Athbhliain faoi mhaise duit!
Y un prospero nuevo a~no por la familia y su (y mas cervesa tambien)!
Es (almost) todo la espa~nol por mi :) 
Happy New Year y'all (Texas)

Någon som planerar att besöka Modern Marketing Tour i Stockholm i juni? / Modern Marketing Tour in June - are you coming?

Hej Är det någon som planerar att komma till Modern Marketing Tour i juni? Jag har inte sett exakt datum än men kul att eventet kommer till Sverige. Jag har bara varit på det i London förra året men jag går gärna på ett liknande event här i Sverige istället. Kanske någon som vet datum redan nu? Jag provar att skriva på svenska eftersom gruppen är för Sverige - får se hur det fungerar! // Anyone coming to the Modern Marketing Tour in Stockholm in June? Any date set already? I like that it is coming to Sweden! // /Helena
Hej! Absolut så ska man vara där, datum är inte släppt men som jag förstår det så är onsdagen den 4 Juni det som gäller. Agendan från dom andra länderna ser bra ut så det är bara boka den dagen. Ses där!
Toppen tack! Vi ses....

Höstens nätverksmöte onsdagen den 23/9 kl 16.00

Antalet medlemmar ökar konstant, kul!Ha koll på vår LinkedIn-grupp, Eloqua User Group Sweden, den är tänkt för endast de som är eller kommer att inom en snar framtid bli, Eloqua användare. Detta för att verkligen kunna dela med sig, ställa frågor, visa exempel ner på användardetaljer, snarare än övergripande, strategisk informationsnivå.Nästa möte är satt till onsdagen den 23/9 kl 16.00 hos Klarna. Meda kommer att berätta lite hands-on om hur de använder Eloqua. Anmäl er till andreas.perneby#klarna.com om ni kan/vill komma!Väl möttAnn Möllerberg

Velkommen til den danske brugergruppes forum

Oracle har tilbudt brugergrupperne at vi kan bruge deres community software. Vi har derfor fået vores eget DOUG forum her på community.oracle.com, som vi kan bruge til forskellige diskussioner. I lighed med de andre Oracle forums kan man bruge dette til at stille spørgsmål ("Mark as a question") og få Oracle-point til sin profil for at svare.  På længere sigt vil vi måske tage yderligere funktioner i brug (ideer, afstemninger osv).  Det erstatter ikke vores hjemmeside www.doug.dk, som stadig er vores det sted, hvor vi offentliggør nye events og hvor man tilmelder sig.

Categories

Resources